En Quim Arqués, és un artista autodidacta, viu i treballa a l'Estartit, (Girona, Catalunya), durant molts anys ha treballat en el món de les arts gràfiques, i paral·lelament ha experimentat amb les tintes litogràfiques i amb el paper.

Poc a poc s'ha anat decantant per les noves tecnologies, més concretament la fotografia i el processat digital, on ha trobat un nou món per explorar.

L' obra actual és, moderna, innovadora, i en ella hi descobrirem que coses tan senzilles com una gamba o tan quotidianes com una forquilla poden esdevenir una obra artística.

El treball té com a punt de partida la fotografia i en una constant recerca artística, en Quim li dóna el seu toc personal jugant amb textures, formes i elements per acabar transformant aquella fotografia inicial amb la seva particular i íntima expressió creativa.

El suport físic de l'obra és d’una qualitat excepcional, tant en el paper (Hanhemüleh de fibra de cotó al cent per cent) com en les tintes que li donen una textura i uns acabats d'altíssima qualitat.

El mètode d'impressió utilitzat es coneix amb el nom de Giclée i consisteix en l'aplicació de milions de diminutes gotes de tinta ultrachrome, per mitjà d'impressores de gran format Epson Stylus Pro. Amb aquest sistema en Quim aconsegueix unes imatges de to continu i colors purs, impossibles de reproduir fins ara amb els sistemes tradicionals d'impressió litogràfica. La qualitat d'una còpia giclée està reconeguda en tots els cercles professionals i artístics. Museus, galeries i col·leccionistes de tot arreu exposen, comercialitzen i guarden edicions limitades d'obra digital impreses amb aquest mètode que està considerat com la millor tècnica existent avui dia per reproduir obres d'art originals, tant en blanc i negre com en color. Té aquest prestigi i és tan valorat per ser un mitjà d'impressió artística de gran qualitat i perdurable. En condicions normals de llum i amb paper “fine art” de cotó, passaran diverses generacions abans no variïn els colors de les tintes i del paper.

La col·lecció té un nombre limitat de 25 còpies per peça, numerades i signades a mà per l'artista.

Totes les peces són de gran format.